ALLTID FRI FRAKT MED BREVLÅDELEVERANS

Om abc skin


Marknaden för ansiktsmasker växer snabbt. Tyvärr gör priserna detsamma på masker av hög kvalitet med effektiva ingredienser.

Därför skapade vi abc skin. Idén kom till 2019 och vi samarbetar sedan dess med de bästa fabrikerna i Sydkorea och köper stora volymer för att få ner priset per mask till minsta möjliga. Detta för att kunna erbjuda fantastiska ansiktsmasker av högsta kvalité från Sydkorea till ett överkomligt pris.

Våra ingredienser är noggrant utvalda av hudvårdsspecialister och har genomgått många tester och verifieringar innan de hamnar i din hand. Vi är godkända för i EU för CPNP och inväntar godkännande för att bli vegan-certifierade.

Produkterna vi producerar är 100% veganska och ofta prissatta långt under andra masker med samma eller liknande ingredienser. Vi anser att effektiva produkter inte bara ska finnas till för dem med feta plånböcker.

Vi erbjuder för närvarande våra produkter enbart genom prenumeration på vår egna hemsida. Vi tror helt enkelt att du kommer att använda våra masker varje vecka och att det därför är bekvämt att få hem dem direkt i brevlådan. Att vi inte använder oss av återförsäljare gör också det lättare för oss att hålla priserna nere.

Du kan pausa eller avsluta prenumerationen när som helst enkelt via ditt konto.

För feedback, frågor eller funderingar är vi ett knapptryck bort på hello@abcskin.life.

Med kärlek,

abc skin