FRI FRAKT. BREVLÅDELEVERANS.

Om abc skin


Marknaden för ansiktsmasker växer snabbt. Tyvärr gör priserna detsamma på masker av hög kvalitet med effektiva ingredienser.

Därför skapade vi abc skin. Idén kom till 2019 och vi samarbetar sedan dess med de bästa fabrikerna i Sydkorea och köper stora volymer för att få ner priset per mask till minsta möjliga. Detta för att kunna erbjuda fantastiska ansiktsmasker av högsta kvalité från Sydkorea till ett överkomligt pris.

Våra ingredienser är noggrant utvalda av hudvårdsspecialister och har genomgått många tester och verifieringar innan de hamnar i din hand. Vi är godkända för försäljning i EU (CPNP) och våra produkter har vegansk formula och är cruelty-free.

Produkterna vi producerar är ofta prissatta långt under andra masker med samma eller liknande ingredienser. Vi anser att effektiva produkter inte bara ska finnas till för dem med feta plånböcker. Att vi undviker återförsäljare gör det lättare för oss att hålla priserna nere.

Vi erbjuder för närvarande våra produkter enbart genom prenumeration på vår egna hemsida. Leverans sker direkt och bekvämt till din brevlåda. Eftersom vi inte tillämpar någon bindningstid kan du närsomhelst pausa eller avbryta din prenumeration via ditt konto.

Vill du testa produkterna i lugn och ro och inte ha en prenumeration? Gör ditt köp och avsluta prenumerationen direkt.

För feedback, frågor eller funderingar är vi ett knapptryck bort på hello@abcskin.life.

Med kärlek,

abc skin