ALLTID FRI FRAKT MED BREVLÅDELEVERANS

Frågor & svar


Här är svar på några av de vanligaste frågorna vi får från dig. Om du inte hittar något svar på din fråga ser vi fram emot att höra från dig (hello@abcskin.life).

Hur kan jag avsluta min prenumeration?
Du kan pausa eller avbryta din prenumeration när som helst genom att begära en länk till ditt konto. Fyll i din e-postadress på denna sida och följ länken du får per e-post.

Du behöver inte ringa oss, faxa, maila oss, skriva ut papper och signera eller något liknande. Vi ställer aldrig några jobbiga frågor varför du väljer att pausa eller avbryta.

Vi vet att alla föredrar enkelhet och vi kommer aldrig att ha en komplex process får att pausa eller avsluta sin prenumeration.

Kan jag säga upp förnyelsen av min prenumeration efter att den har bekräftats?
Vi skickar ut ett e-postmeddelande i god tid innan vi debiterar dig för den andra månaden. Vår kommunikation är kristallklar för att se till att du har tillräckligt med tid att avsluta prenumerationen om du inte önskar fortsätta som prenumerant. Om du inte säger upp din prenumeration innan din order är bekräftad kan vi tyvärr inte avbryta beställningen, eftersom våra logistiksystem är automatiserade och behandlar beställningar direkt.

Kan jag returnera produkten / produkterna om jag inte gillar dem?
Ja. Så länge de inte öppnas eller skadas kan du returnera dina produkter till oss så återbetalar vi pengarna för maskerna. Skicka ett e-postmeddelande till hello@abcskin.life så hjälper vi dig.

Kom ihåg att säga upp din prenumeration innan din nästa beställning går iväg för att säkerställa att du inte debiteras och får hem fler masker.

Med kärlek,

abc skin