FRI FRAKT. BREVLÅDELEVERANS.

Frågor & svar


Här är svar på några av de vanligaste frågorna vi får från dig. Om du inte hittar något svar på din fråga ser vi fram emot att höra från dig (hello@abcskin.life).

Hur kan jag avsluta min prenumeration?
Du kan pausa eller avbryta din prenumeration när som helst genom att begära en länk till ditt konto. Fyll i din e-postadress på denna sida och följ länken du får per e-post.

Du behöver inte ringa oss, faxa, maila oss, skriva ut papper och signera eller något liknande. Vi ställer aldrig några jobbiga frågor varför du väljer att pausa eller avbryta.

Vi vet att alla föredrar enkelhet och vi kommer aldrig att ha en komplex process får att pausa eller avsluta sin prenumeration.

Kan jag avbryta en order?
Ja. På morgonen (runt 09:00) utförs kortköp för återkommande köp. Dagen därpå packas och skickas ordern (runt 06:00). Om du tar kontakt med oss på hello@abcskin.life kan vi avbryta din order och kreditera beloppet som dragits, såvida du kontaktar oss innan din leverans packats och skickats.

Vi ställer aldrig några frågor till varför du skulle vilja avbryta en order.

Kan jag returnera produkten / produkterna om jag inte gillar dem?
Självklart. Så länge de inte öppnas eller skadas kan du returnera dina produkter till oss så återbetalar vi pengarna för maskerna. Skicka ett e-postmeddelande till hello@abcskin.life så hjälper vi dig.

Är du inte nöjd med produkten godkänner vi även i det fallet alltid retur och återbetalning till fullo för dina köpta produkter. Vi garanterar med andra ord att du blir nöjd - annars pengarna tillbaka.

Hur snabbt packar ni min order?
Vi packar och skickar din order nästkommande vardag på morgonen (06:00-09:00). Beställer du ditt paket på måndag (vilken tid som helst) så skickas det alltså på tisdag morgon. Din order levereras inom 2-5 arbetsdagar direkt till din brevlåda.

Vilka står bakom abc skin?
Ägarbolag: The Skincare Revolution AB
Organisationsnummer: 559263-0593
Postadress: The Skincare Revolution AB, Box 1928, 116 74 Stockholm
Kundtjänst: hello@abcskin.life

Med kärlek,

abc skin